miércoles, 28 de abril de 2010

Oberta la inscripció per a les XXIV Colònies de la Mediterrània

El campament d’estiu organitzat pels Joves de CCOO PV ofereix un espai lúdic i educatiu per als xiquets i les xiquetes durant les dues quinzenes de juliol.

El 4 de maig es podrà fer la inscripció a les Colònies, el campament d’estiu per als més menuts i menudes, que, com cada any organitza la secretaria de Joventut de CCOO PV. Les Colònies naixen de la idea d'oferir una alternativa divertida i educativa en les quinzenes de juliol. Estan adreçades als més joves, als fills i a les filles dels afiliats i de les afiliades i al públic en general. El campament és un espai que pretén siga atractiu, interessant i educatiu, mitjançant jocs, tallers, dinàmiques, esports, etc. és moment de celebrar aquesta edició.

Hi haurà dos campaments:
-El primer (de l'1 al 14 de juliol) per a 8-12 anys
-El segon (del 18 al 31 de juliol) per a 13-16 anys

Segons explica la secretària de Joventut de CCOO PV, Laura Auñón, aquesta activitat “ens ha servit per a trobar-nos amb les diferents generacions de xiquets i xiquetes que s’han anat incorporant a la societat amb una visió crítica i participativa des de diferents organitzacions socials. Això significa que aquest tipus d’activitats va fent camí i s’eixampla per la demanda creixent de participació en una acció educativa i lúdica a l’estiu”.

Per a més informació:
Secr. de Joventut - Joves de CCOO PV
Plaça Nàpols i Sicília, 5. 3a València.
963.882.100-ext.427
joventut@pv.ccoo.es
www.pv.ccoo.es/joves

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...